Mitutoyo România deschide cel de-al doilea showroom din România, la Brașov

Mitutoyo România deschide cel de-al doilea
showroom din România, la Brașov
În data de 7 aprilie 2016, „Mitutoyo România” a deschis cel de-al doilea showroom din România, la Brașov, în cadrul complexului de afaceri „Brașov Business Park”. Showroom-ul „Mitutoyo” deschis la Brașov pune la dispoziția clienților săi echipamente de măsură și control, oferind atât consultanță pentru soluții tehnice de măsurare pre-cum și operațiuni de service – beneficiind de cele mai exigente dotări în materie.

Showroom-ul „Mitutoyo” deschis la Brașov vine în intâmpinarea solicitărilor tot mai numeroa-se adresate companiei – referitoare la gama de echipamente de măsură și control „Mitutoyo” – precum și la serviciile conexe pe care compania le oferă.
Evenimentul dedicat deschiderii oficiale a noului Showroom „Mitutoyo” de la Brașov va avea loc în data de 29 Septembrie 2016.
„Mitutoyo” este lider mondial în producția de echipamente de măsurare de precizie, oferind

 gamă largă de produse din micrometre, șublere și indicatoare cu ecran, până la testere de duritate, sisteme de măsurare de vedere și de coordonare 3D, cu birouri de vânzări în mai mult de 40 de țări.

„Mitutoyo” oferă instruire specifică pe mașină pentru clienți, precum și cursuri de formare în domeniul metrologiei generale pentru companiile care doresc să își îmbunătățească nivelurile de calificare a personalului.

PIAŢA  INDUSTRIALĂ, NUMĂRUL 2/2016 (28)